Tjänster Produktion för webb inom flera områden!
Så gör Flykick Media
Webbdesign

monitor32.png Interaktionsdesign, typografi, färgskalor, manér eller stil för bilder.

Fullständig planering och uppbyggnad av webbplatsen på ett korrekt och standardenligt sätt. Webben är i ständig utveckling, liksom de metoder som krävs för att skapa webbsidor. Genom att bygga en webbsida enligt standardiserade metoder blir det en hållbar produkt som kräver mindre underhåll. Flykick kan skapa webbsidor helt från skiss till färdig produkt.

Webbutveckling

spanner32.png Utökad funktionalitet, implementation av sociala medier och användarvänlighet.

Med hjälp av nya tekniker kan Flykick bygga lösningar för ökad funktionalitet och användarvänlighet på en webbplats. Implementation av sociala medier (mash-ups) eller en specialanpassad version av webbplatsen för mobila enheter är bara ett par möjligheter.

Wordpress

wordpress32.png Open Source-plattform med ett enkelt publiceringssystem. Helt licensfritt att använda.

Att ha möjligheten att uppdatera sin egen webbplats spar mycket tid och pengar. Därför arbetar Flykick ofta med CMS-systemet Wordpress vilket gör det enkelt för kunden att logga in och ändra innehållet. Wordpress är dessutom helt licensfritt och får användas av alla utan kostnad.

Grafisk design

wand32.png Logotyper, ikoner, banners och andra grafiska element för både webb och för tryck.

Ett starkt första intryck av en webbplats är ofta helt avgörande för besökarens intresse. En snygg design är något som Flykick alltid strävar efter att uppnå. Med god inblick i flera olika typer av formgivning skapar Flykick en design som är stilren och tilltalande.

2011 Flykick Media - All rights reserved.